Om DBpolering

Vi er de flinkeste vinduespudsere. Vi sætter en ære i altid at fremstå præsentable og høflige. Vi passer vi på jeres ting når vi er i Jeres hjem. Vi gør os umage om at ankomme til aftalt tid. Vi er forsikret i tilfælde af skade skulle opstå. Vi er flexible og tilpasser os dine ønsker og tidspunkter. Brug DBpolering, så er du i sikre hænder.

Historie

DBpolering er grundlagt af Dennis Bergstøl i November 2000 i Århus området, hvor firmaets første 4 års levetid hørte til. Sidenhen flyttede Dennis teltpælene mod Københavnsområdet. og derlefdes har firmaet ændret navn nogle gang for nu endeligt at ende med DBpolering som idag er virksomhedens brandnavn,. Dennis driver idag virksomheden fra Roskilde området hvor størstedelen af alle kunder er bosiddende. Udover sig selv har Dennis andre erfarne vinduespudsere tilknyttet som giver DBpolering en flexibilitet der kan tilpasse sig unikke kundebehov. En exklusiv oplevelse. 

Vores hold

Vores team af vinduespudsere er alle bosiddende i Københavns området og uanset om du bor i Roskilde området, Vestegnen eller midt inde i København. Så kan vi tilbyde dig en unik løsning med en lokal pudser der kender nærområdet. Vores Vinduespudserteam er erfarne og vant til at pudse private hjem, boligforeninger eller erhvervsejendomme. Du vil absolut ikke blive skuffet over at vælge DBpolering som din faste partner til dine vinduer. Vi skaber et flot resultat hver gang til en rimelig pris.